HP Clean HPW Hynox 100 - warm water hogedrukreiniger

  • HP Clean HPW Hynox 100 - warm water hogedrukreiniger
  • Categorie: Warmwater hd reiniger
  • Conditie: Nieuw
Prijs op aanvraag

HPW Hynox 100 is een industrieel breed inzetbare warm water hogedrukreiniger, aangedreven door een elektromotor. Zeer geschikt voor het reinigen van auto’s, vrachtwagens en landbouwvoertuigen. Praktisch in gebruik en eenvoudig te bedienen. Met optimaal gebruiksgemak, doordat alle functies en bedieningspanelen tijdens het werk zich in het zicht en binnen handbereik bevinden. Kan uitgevoerd worden met een optionele slangtrommel zodat de gebruiker geen hinder ondervind van losliggende slangen en u tegelijkertijd beschikt over een veilige en opgeruimde werkomgeving.

Technische en algemene gegevens :
Merk : HP Clean
Type : HPW Hynox 100
Werkdruk : 0-150 bar instelbaar
Liters/min : 14 l
Voeding : 380 V
Voeding verwarming : diesel gestookte boiler
Slangtrommel : optioneel met 15 m staalweefselverwerkte hogedrukslang
Toebehoren : nevellans, vuilvrees

Voor informatie en/of demonstratie :
HP Clean BV
Handelsweg 67
4421 SH Kapelle
T 0342-760999

Levering service en onderhoud van nieuwe en gebruikte warm en koud water HD reinigers. Wij leveren door geheel de Benelux.

HP Clean BV is een bedrijf wat gespecialiseerd is in de levering, service en onderhoud van hogedrukreinigers en hogedruksystemen. We beschikken dan ook over een breed pallet aan warm en koud water hogedrukreinigers.
HP Clean is de leverancier van hoogwaardige hogedrukreinigers voor professioneel gebruik. Op basis van een goed advies van één van onze adviseurs, bieden we u het juiste systeem aan voor uw reinigingsvraagstuk(ken). Dat bewijzen wij u graag. Vraag nu een demonstratie bij u op locatie aan!

Meer informatie
www.hpclean.nl

Categorie Warmwater hd reiniger
Merk HP Clean
Model HPW Hynox 100 - warm water hogedrukreiniger
Algemeen conditie Nieuw

Vergelijkbare advertenties