IFOR Williams Trailer Exhibition Trailer

  • Ifor Williams Trailer Exhibition Trailer
  • Categorie: Gesloten opbouw
  • Conditie: Nieuw
Prijs op aanvraag

GVW: 3.500 kg
Stekker aanhanger: 13-polige stekker

* De buitenkant van de showroom van Ifor Williams is strak en elegant en het interieur kan worden ontworpen om aan elke specificatie te voldoen. We kunnen een aangepaste mobiele showroom bouwen die de boodschap van uw bedrijf effectief aan uw klanten levert.

* Een blootstelling unit trailer kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden te promoten en verkopen van goederen en diensten aan het bewustzijn te verhogen, geld in te zamelen en te maken aanwervingen.

* Wij werken met u samen om een praktisch ontwerp te maken dat zowel duurzaam als functioneel is en niet onopgemerkt blijft.

* Onze gespecialiseerde technici kunnen een cover ontwerpen voor uw tentoonstellingsunit om deze een professionele en moderne uitstraling te geven die past bij de merkstrategie van uw bedrijf.

* De meubels, uitrusting, armaturen en diensten zijn op maat gemaakt voor elke tentoonstellingseenheid. Als u de trailer met uw eigen uitrusting wilt uitrusten of door onze deskundige ontwerper wordt geadviseerd, bespreken we graag uw behoeften met u.


* Leverbaar in 3 verschillende maten:

* 382 cm x 218 cm
* 445 cm x 218 cm
* 522 cm x 218 cm

* 522 cm x 218 cm triple as

De genoemde prijs is exclusief BTW.

Categorie Gesloten opbouw
Merk Ifor Williams
Model Trailer Exhibition Trailer
Algemeen conditie Nieuw
Optisch conditie Nieuw
Technisch conditie Nieuw
Metallic

Vergelijkbare advertenties