Opklapbed 90 x 200 cm voor volwassenen - Opvouwbaar - Met schuim

1 maand geleden - Referentie: 7454-482
  • Categorie: Overige
€ 5 Exclusief BTW

Opklapbed 90 x 200 cm Het opklapbed heeft de afmeting 90 x 200 cm, de grootte van het matras is exact hetzelfde als het bed, zorgt voor optimaal slaapcomfort. De oversized maat is perfect voor volwassenen. De oersterke gaaswand bodem en metaal frame zorgen voor een unieke balans en zijn stabiel genoeg voor ongeveer 200 kg. De beste keuze voor uw kleine kamer, appartement en logeerbed.
Traagschuimmatras - Dikte van het opvouwbare extra bedmatras: ongeveer 13 cm. Zodat matras traagschuim zijn werk doet en de wervelkolom goed ondersteunt, waardoor het gevoel van wegzakken in de andere opklapbedden wordt geëlimineerd. Het matras vervormt niet, zelfs niet na een lange periode van slaap. Het heeft een elegante fluwelen hoes die afneembaar en wasbaar is.
Eenvoudig op te vouwen: Het opklapbed met lus kan uw bed opvouwen. Het opvouwbare ontwerp is perfect voor mensen die weinig ruimte hebben terwijl ze een extra bed nodig hebben. Het kan gemakkelijk worden gevouwen in slechts vier stappen en opgevouwen het meet ongeveer 90 x 35 x 116 cm. Het opvouwbare bed kan worden opgevouwen om ruimte te besparen wanneer het niet in gebruik is. Het kan worden gebruikt als reiswieg voor kamperen of festivals, ook als extra bed en extra bed in een klein appartement.
Gemakkelijk mee te nemen: het bed is uitgerust met 4 360-graden draaibare zwenkwielen voor eenvoudig transport en maximale mobiliteit. En de wielen hebben een vergrendelingsfunctie. 4 wielen vergrendelen geruisloos. Vergrendel bij het inklappen de wielen en zet het bed vast met een verstelbare gesp.
Eenvoudige montage: ons opklapbed heeft een nieuw structuur. Hoogwaardig, solide en duurzaam metaal frame. Er is geen gereedschap nodig en het duurt slechts 30 minuten om het bed goed te installeren en de efficiëntie te verbeteren.



De vermelde prijs is de start prijs / hoogste bod.
De veiling start van 30-04-2024 tot 14-05-2024
Ophaal plaats: Aye, Belgium

Categorie Overige
Referentie 7454-482

Vergelijkbare advertenties