3108-1-US Unisex Skateboard-Kids Adolescentie

1 maand geleden - Referentie: 7454-479
  • Categorie: Overige
€ 5 Exclusief BTW

Leeftijdscategorie (beschrijving): skateboard, kind, tiener, volwassene, professionele beginner
Vaardigheidsniveau voor beginners
Bruglengte 79 centimeter
Brugbreedte 20 centimeter
Gewicht van artikel 2 kg
Esdoorn hout materiaal
Maximale belasting 100 kilogram
Wielmaat 50 Millimeters
Toon minder
Over dit artikel
[Duurzaam & solide] Het WeSkate Complete skateboard maakt gebruik van een high-density 7-laags Canadees rigid fiber board en een zeer sterke aluminiumlegering vrachtwagen. Het kan maximaal gewicht van 100 kg dragen. Het standaard 31 x 8 inch skateboard is gemakkelijk mee te nemen en is geschikt voor beginnende kinderen en jongvolwassenen en professionele skaboarders.
[Stabiel skateboard] Het WeSkate skateboard is uitgerust met zeer elastische 50 mm 85 A polyurethaan wielen en ABEC-7 high-speed lagers. De uitstekende schokdempingsprestaties maken het skateboard sneller en stabieler en je kunt sneller balanceren.
[Sterke hechting & slipweerstand] Het zwarte WeSkate skateboard heeft een hoge wrijvings- en slipweerstand en is geschikt voor alle liggers en ruwe vloeren. Onze skateboards zijn uitgerust met glas papier dat de schoenen helpt het skateboard vast te pakken, een stabiele en stevige grip biedt tijdens het glijden en zo een stabiele rijervaring biedt.
[Eenvoudig te gebruiken en te bedienen] Ons professionele skateboard heeft een volledig symmetrisch double kick concaaf ontwerp en het Warping-ontwerp aan beide uiteinden maakt het gemakkelijk om te roteren. Je kunt gemakkelijk de richting van het skateboard veranderen en een uitstekende controle tonen. Dit kan je helpen om meer geavanceerde skateboardvaardigheden en -trucs te leren!
[Geen bewerking vereist] Het WeSkate skateboard is een compleet skateboard in elkaar gezet. Het is een geweldig cadeau voor zowel kinderen als volwassenen. De unieke en levendige patronen zijn geschikt voor vrienden van verschillende leeftijden. Het unieke ontwerp van warmteoverdrachtsdruk is duurzaam en kan de schittering van het patroon lang behouden.



De vermelde prijs is de start prijs / hoogste bod.
De veiling start van 30-04-2024 tot 14-05-2024
Ophaal plaats: Aye, Belgium

Categorie Overige
Referentie 7454-479

Vergelijkbare advertenties