NAIPO SHIATSU MASSAGER, VOOR NEK EN SCHOUDER

1 maand geleden - Referentie: 7454-467
  • Categorie: Overige
€ 5 Exclusief BTW

Geschikt voor verschillende stukken van het lichaam - 3D roterende Shiatsu massage rotators in ergonomisch U-vormig ontwerp met warmtefunctie kunnen spanning in de nek, schouders, rug, buik, billen, benen, kuiten, dijen en onderbenen verlichten
Uw persoonlijke massageapparaat met één druk op de knop - Acht roterende massagekoppen die in twee richtingen verstelbaar zijn, werken comfortabel op het lichaam en ontspannen de spieren alsof een masseur aan het werk is. De massagekoppen veranderen automatisch elke minuut van richting om het massage-effect beter te verdelen.
Geschikt voor alle mensen - De handgrepen van de riemen zijn met 4,5 cm verlengd om geschikt te zijn voor mensen van alle maten, zodat u de stimulator kunt aanpassen aan moeilijk bereikbare lichaams stukken.
Wohltuende Wärme & Extraschutz - Een gunstige verwarmende functie biedt rustgevend comfort aan de spieren en kan de bloedcirculatie stimuleren. Ter bescherming tegen oververhitting schakelt deze stimulator na 20 minuten automatisch uit.



De vermelde prijs is de start prijs / hoogste bod.
De veiling start van 30-04-2024 tot 14-05-2024
Ophaal plaats: Aye, Belgium

Categorie Overige
Referentie 7454-467

Vergelijkbare advertenties