Boekenkast, Library Floor Storage

1 maand geleden - Referentie: 7454-460
  • Categorie: Overige
€ 5 Exclusief BTW

? Robuust en duurzaam? : Het draagvermogen van een enkele laag is maximaal 5 kg. Het materiaal van de rek is gemaakt van hoogwaardig, milieuvriendelijk spaanplaat. De dikte van de plaat is 15 mm. De achterkant heeft een bevestigingsmiddel apparaat. U kunt het veilig gebruiken.
? Grote opbergruimte? : Het gemonteerde formaat is 70 x 174 x 23,5 cm. Elke laag wordt gescheiden door een afzonderlijke partitie. Het heeft in totaal 10 compartimenten en biedt voldoende opbergruimte voor uw spullen.
? Gebruik je meerdere scènes? : Het kan worden toegepast op meerdere scènes zoals slaapkamer, woonkamer, bureautafel, enz. De boekenkast kan niet alleen horizontaal worden geplaatst, maar ook gecombineerd en gemonteerd. Het is een goede keuze voor het plaatsen van boeken, documenten en andere decoratieve objecten.
? Stijlvol en praktisch design? : Moderne stijl, eenvoudig en elegant. Het praktische rek systeem is open en universeel.
? Eenvoudig te installeren?: Het pakket wordt geleverd met installatietools en duidelijke instructies, u kunt de montage eenvoudig voltooien.



De vermelde prijs is de start prijs / hoogste bod.
De veiling start van 30-04-2024 tot 14-05-2024
Ophaal plaats: Aye, Belgium

Categorie Overige
Referentie 7454-460

Vergelijkbare advertenties