Keuken bijkeuken

1 maand geleden - Referentie: 7454-458
  • Categorie: Overige
€ 5 Exclusief BTW

Ontworpen in een moderne en minimalistische stijl, heeft de witte voorraadkast met 1 lade, 2 kasten en verschillende verstelbare rekken onvoorstelbare opbergfuncties. Dit opbergdressoir kan in de eetkamer worden geplaatst voor het opbergen van keukenbenodigdheden en in de woonkamer of badkamer voor dagelijkse benodigdheden. De microwave kast kan ook worden gebruikt om een oven te plaatsen of citrusvruchten te pers. Gemaakt van hoogwaardig MDF en acryl glas, is deze opbergkast duurzaam genoeg. Bovendien zijn microwave keukenkasten geverfd met een waterbestendige afwerking voor zachte aanraking en eenvoudige reiniging.
Kenmerken
Gediversifieerde opslag: de pantry is een huisorganisator die gediversifieerde opslag biedt met 2 kasten met verstelbare rekken, 1 microwave kast en 1 zijlade.
Snijden voor microwave: We hebben een grote capaciteitsruimte gereserveerd voor uw microwave in dit opbergdressoir, met een opening aan de achterkant voor kabelbeheer.
Kleine voetafdruk: Deze keukenkast meet 32,2'' HX 35,4'' LX 15,7'' D en past perfect in kleine keukens, op hoeken of rond eetgelegenheden tafels.
Opvallende look: In een moderne en verfrissende stijl voegt de elegante look van de witte kast met glas deur een unieke charme toe aan uw inrichting en voegt plezier toe aan uw culinaire reis!
Easy om op te kuisen: het oppervlak van deze microwave keukenkast is geverfd met een matte verf zonder irriterende geur, wat ligger en gemakkelijk om op te kuisen is.
Gemaakt voor het beste: voor dit dressoir tafel: het antidumpingontwerp voorkomt ongelukken, de gebogen basis is stabiel genoeg, de afgeronde hoeken voorkomen schokken, de rubberen ring vermindert het dichtslaande geluid van de deur.



De vermelde prijs is de start prijs / hoogste bod.
De veiling start van 30-04-2024 tot 14-05-2024
Ophaal plaats: Aye, Belgium

Categorie Overige
Referentie 7454-458

Vergelijkbare advertenties