Fitness Trampoline Ø 127cm

1 maand geleden - Referentie: 7454-454
  • Categorie: Overige
€ 5 Exclusief BTW

Kleur Zwart en rood
Polypropyleen (PP) materiaal
Type opvulling Beveiligingsbuffer
Ronde vorm
Aluminium frame materiaal
Aanbeveling van gewicht maximaal 150 kilogram
Over dit artikel
Professioneel: Onze fitnesstrampoline voldoet aan de Duitse veiligheidsnorm van GS-certificering en is stabieler dan traditionele trampolines. Het gebruik van hoogwaardige veer touwen in plaats van traditionele veren maakt het stuiteren soepeler.
Veiligheid: De stevige en stabiele staalconstructie en de 8 extra dikke stalen buizen met antisliphulzen merk onze trampoline zeer sterk, stabiel en antislip, met een maximaal draagvermogen van 150kg. U kunt onze producten met een gerust hart gebruiken.
Stil: In vergelijking met de traditionele lentetrampoline is onze elastische touw fitnesstrampoline stiller. De antislip voetbedekking aan de onderkant kan het schokabsorberende effect bereiken. Je kunt het binnenshuis gebruiken zoals je wilt zonder je zorgen te maken over het verstoren van de andere.
Flexibel: De opvouwbare trampoline is eenvoudig op te bergen. Het verstelbare T-vormige handvat (96/104/111/119/123 cm) is ergonomisch. Het handvat is afneembaar, u kunt het installeren en verwijderen volgens uw behoeften.
Praktisch: fitnesstrampoline die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt, zeer geschikt voor gebruik in tuinen, balkons, lounges en andere plaatsen.



De vermelde prijs is de start prijs / hoogste bod.
De veiling start van 30-04-2024 tot 14-05-2024
Ophaal plaats: Aye, Belgium

Categorie Overige
Referentie 7454-454

Vergelijkbare advertenties