Kindertoilet zetel, toilet zetel

1 maand geleden - Referentie: 7454-463
  • Categorie: Overige
€ 5 Exclusief BTW

? Onafhankelijke training? Dit kindertoilet zetel is speciaal ontworpen voor kinderen van 1 tot 7 jaar oud. Het kan kinderen helpen zelfstandig naar het toilet te gaan, onafhankelijkheid te ontwikkelen en de hand- en voetcoördinatie te verbeteren. Het toilet van het toilettrainingskussen helpt de baby de balans van zijn lichaam te behouden tijdens gebruik, terwijl de veiligheid van het kind wordt gewaarborgd.
??? Stabiel en comfortabel? Het kindertoilet zetel bevestigingsmiddel heeft 4 antislip rubberen houders aan de onderkant die de bevestigingsmiddel op het toilet houden en niet gemakkelijk wegglijden. Het PU kussen is zacht en comfortabel, flexibel en gaat lang mee. Er zijn transport handgrepen aan beide zijden van de leerpot, zodat kinderen hem gemakkelijk veilig en comfortabel kunnen vastpakken en verplaatsen.
??? Milieuvriendelijke? Dit kindertoilet zetel is gemaakt van PP materiaal, BPA-vrij, niet giftig en zeer milieuvriendelijk. We hebben ook de hoeken van de randen van het toilet zetel afgerond, zodat ze uw kind of toilet niet kras wanneer u ze installeert en verwijdert.
??? Wetenschappelijk ontwerp? De 13 cm hoge ergonomische rugleuning van het toiletverloopstuk heeft geen invloed op de botontwikkeling van het kind en is veilig en comfortabel. Het 7 cm hoge spatscherm aan de voorzijde van het kindertoilet voorkomt zetel urinespatten en kan door zowel jongens als meisjes worden gebruikt.
??? Universele? Dit toilet past accessoire op 99% van alle toiletten die op de markt verkrijgbaar zijn, waarvan alle V-, U- en O-toiletten en enkele vierkante toiletten. Meet uw toilet zorgvuldig op voordat u koopt om ervoor te merk dat onze leerpot voor kinderen bij uw toilet past.



De vermelde prijs is de start prijs / hoogste bod.
De veiling start van 30-04-2024 tot 14-05-2024
Ophaal plaats: Aye, Belgium

Categorie Overige
Referentie 7454-463

Vergelijkbare advertenties