Grote make-upspiegel Hollywood 60 × 53 cm

1 maand geleden - Referentie: 7454-491
  • Categorie: Overige
€ 5 Exclusief BTW

Smart touch Scherm en geheugenfunctie: touch schakelaar, de middelste knop is een aan/uit schakelaar. "M" -knop om de lamp kleur te wijzigen en lang pers de "P" -knop om de helderheid aan te passen. Ze kunnen zich de temperatuur van kleur en helderheid tijdens de laatste spanning herinneren.
??? 360° rotatie? De vrije 360° rotatie kan in elke positie worden bevestigd, waardoor u een perfecte kijkhoek krijgt. Het frame en de basis zijn metaal solide, waardoor de LED-spiegel steviger en duurzamer in gebruik is.
??? 3 modi van kleur lamp en instelbare helderheid? Onze Hollywood make-upspiegel heeft 3 lamp modi (koude lamp, natuurlijke lamp, warm geel) en instelbare helderheid, u kunt de lamp kleur kiezen en de helderheid aanpassen om aan uw make-upvraag te voldoen. Gloeilampen LED's met een levensduur van meer dan 50.000 aantal uren.
?? ? Geen montage nodig? Verlichte make-upspiegel uitgerust met 12V-adapter, sluit de adapter aan op de poort achter de spiegel lamp om hem in te schakelen, gemakkelijk te gebruiken en zonder montage en complexe instellingen. Gecertificeerde adapter, veilig te gebruiken, geen batterij nodig.
?? ? 10X vergrotende spiegel? De spiegel met 10X vergrootglas lamps is afneembaar en mobiel, toont de details van uw gezicht en helpt u nauwkeurige make-uptoepassingen uit te voeren, zoals het dragen van contactlenzen, het verbergen van vlekken.



De vermelde prijs is de start prijs / hoogste bod.
De veiling start van 30-04-2024 tot 14-05-2024
Ophaal plaats: Aye, Belgium

Categorie Overige
Referentie 7454-491

Vergelijkbare advertenties