Kramer OLIVER AGRO ROTOR SCHOFFEL ROTOR SCHOFFEL

  • Kramer OLIVER AGRO ROTOR SCHOFFEL ROTOR SCHOFFEL
  • Categorie: Cultivators
Prijs op aanvraag

Toepassingsgebied: Landbouw

DE BEHOEFTE AAN ONKRUIDSCHOFFEL MACHINES
Het eerste en belangrijkste doel van wieden is vergelijkbaar met ontwortelen, dat wil zeggen de vernietiging van onkruid. Onkruid kan concurreren met planten omdat ze hen kunnen beroven van water en voedingsstoffen. Als dit gebeurt, wordt de cultuur aangetast.

Oliver Agro heeft meer dan 40 jaar ervaring opgebouwd in de productie van machines voor zowel conventioneel als biologisch onkruid wieden. De productie richt zich vooral op apparatuur voor het mechanisch verwijderen van onkruid, wat fundamenteel is in de biologische productie. De door Oliver Agro ontwikkelde onkruidmachines voorzien in de behoefte aan mechanisch wieden volgens de specifieke afstand tussen de rijen van de klant.

Wieden volgens Oliver Agro
Het assortiment precisie rijschoffels van Oliver Agro bestaat uit:

*Rotosark en Rotovert: de eerste schoffelmachines met gepatenteerde stalen rotoren, specifiek voor mechanisch wieden.

*Colibri: Schoffel specifiek voor afstanden tussen rijen vanaf 4,5 cm, geschikt voor teelten met grote precisie.

*Optyma: onze nieuwe schoffelmachine voor groenten, hightech patent maar heel eenvoudig. Schoffelen waarbij geen aarde op de plant wordt gegooid.

Onze suggesties
Toepassingen zoals de tegenover elkaar geplaatste schuine stalen rotoren (Rotoblizz en Rotovert, internationaal patent van OLIVER AGRO) of de pakketten tandschijven (Colibri) voeren onkruid uit tot op 1/2 cm van de plant en de aanvullende accessoires helpen om een optimaal resultaat te bereiken.

Ze zijn geïndiceerd voor: Knoflook, Ui, Wortel, Rode biet, Cruciferae, Artisjok, Kikkererwten, Koolzaad, Venkel, Salade, Maïs, Paprika, Tomaat, Prei, Radicchio, Selderij, Soja, Tabak, Wortelwortels, Onderstammen, Wijngaard, Asperges, Geneeskrachtige kruiden en meer.

De Optyma inter-row schoffel tussen planten (patent OLIVER AGRO) wiedt in de grond nabij de plant en tussen de planten dankzij twee kleine messen die de grond tot een diepte van ongeveer 2/3 cm uitgraven zonder deze op de grond te gieten. plant.

Het is geschikt voor groenten zoals sla, radijs, geplante ui, rode biet, bloemkool, kool en meer

http://www.agri-bio-eco.nl/?oliver-agro,31

Categorie Cultivators
Merk Kramer
Model OLIVER AGRO ROTOR SCHOFFEL ROTOR SCHOFFEL

Vergelijkbare advertenties