Lot of 2 Tabels Basses Round Tabels trundle

vor 1 Monat - Referenz: 7632-104
  • Kategorie: Sonstige
€ 5 exklusive Mwst

Kavel van 2 koffietafels nestelen: een set woonkamer tafels van verschillende groottes. Elke tafel in de woonkamer kan afzonderlijk of samen worden geplaatst, waardoor het bijzonder harmonieus en mooi is. Rangschik en combineer de koffietafels woonkamer zoals u dat wilt.
Versier je huis: het grote dienblad geeft je voldoende ruimte om vazen, koffie kopjes, boeken, etc. te plaatsen. Decoratieve ronde tafels sets bieden voldoende opbergruimte voor alledaagse voorwerpen. De grote koffietafel meet 60x60x45 cm en de kleine koffietafel meet 40x40x40 cm.
Stabiel en duurzaam: de ronde koffietafel is gemaakt van hoogwaardig hout en metaal. De lade is dik en vervormt niet gemakkelijk en de voeten zijn stevig. Het frame is solide en stabiel en wiebelt niet.
Goed doordachte details: de veegmachine beweegt gemakkelijk in en uit aan de basis van de uitschuifbare koffietafel voor eenvoudigere reiniging. Wij bieden een hoge kwaliteit woonkamer tafels om u een betere ervaring te geven.
Eenvoudig te monteren: de ronde woonkamer koffietafel wordt geleverd met een handleiding, volg gewoon de stappen, u hoeft zich geen zorgen te maken over de montage. De kleur van de koffietafel zal iets variëren onder verschillende verlichting, dit is normaal.



De vermelde prijs is de start prijs / hoogste bod.
De veiling start van 20-05-2024 tot 03-06-2024
Ophaal plaats: Aye, Belgium

Kategorie Sonstige
Referenz 7632-104

Ähnliche Anzeigen