Laser Cover for SCULPFUN Laser Engraving Machine

vor 1 Monat - Referenz: 7574-067
  • Kategorie: Sonstige
€ 30 exklusive Mwst

De lasercover is gemaakt van duurzaam vlamvertragend weefsel. Getest door onszelf, ongeacht hoe het kan branden, zal de behuizing alles weerstaan en u beschermen tegen overmatige rookinhalatie. Bovendien is de laserafdekking uitgerust met een transparante vitrine waardoor u het proces van machinaal graveren of snijden kunt observeren.
Grootste dekkingsruimte: 700 x 700 x 460 mm (L x B x H) is de beschikbare laserdekkingsgrootte, compatibel met de meeste graveermachines die momenteel op de markt zijn. De laser beschermhoes kan worden gebruikt voor SCULPFUN S10/S9/S6 Pro/S6 etc. 460 mm hoog, die is ontworpen voor een rol om cilinders te graveren die naar behoefte kunnen worden geplaatst.
Safe Protection Design: Oogbescherming geassembleerd met UV-bestendige transparante vitrine
Het is niet nodig om veiligheids- glazen te dragen. Isoleer rook effectief. U kunt de luchtuitlaat van 8,3 cm aansluiten (niet inbegrepen) en de afzuigventilator (niet inbegrepen) gebruiken om snel rook en geuren af te voeren.
Eenvoudige installatie: opvouwen en opbergen, de laserhoes is gemakkelijk mee te nemen en voorzien van antiroeststeunen. ROBUUST ONTWERP - Biedt een 3-weg hoekconnector die een stabielere basis biedt. Het lichtgewicht materiaal (1,6 kg) maakt het gemakkelijk mee te nemen. Rits ontwerp, gemakkelijk te openen en te sluiten.
Staat: nieuw
Verzending: Tarief A



De vermelde prijs is de start prijs / hoogste bod.
De veiling start van 27-05-2024 tot 10-06-2024
Ophaal plaats: Aye, Belgium

Kategorie Sonstige
Referenz 7574-067

Ähnliche Anzeigen