2015 Clubcar Precendent Golfcar

Referentie: VK7361
  • Clubcar Precendent Golfcar
  • Categorie: Golfkarren
  • Bouwjaar: 2015
  • Draaiuren: 1.720
Prijs op aanvraag

Brandstofsoort: Hybride
Constructiedatum: 2015-01-01

Algemeen
Chassisnummer: JE1505 - 528710

Nette Clubcar golfkar
Voorzien van neerklapbare voorruit, parkeerrem en externe lader.

Deze Club Car Precedent occasion is gemakkelijk in gebruik en tegelijkertijd veilig en overzichtelijk. Met deze gebruikte golfkar is het mogelijk om met de accu een afstand van circa 30 km te rijden. Deze golfkar heeft een snelheid van circa 15 t/m 25 km per uur. Deze golfkarren zie je vaak terug bij uiteraard golf, maar ook in de recreatie, agri, facilitair, interne logistiek, personenvervoer en particulier.


Verkooyen Machines
Verkooyen Machines is uw specialist in grondverzetmachines. We leveren een ruim assortiment nieuwe en tweedehandse minigravers, wielladers en andere machines uit de grondverzetbranche. Daarnaast leveren we ook diverse aanbouwdelen zoals sloop-sorteerknijpers, sloophamers en grondboren. Door altijd een aanbod van meer dan 150 machines op voorraad te hebben is de kans groot dat er ook een machine voor u tussen staat!

We zijn leverancier van vele toonaangevende merken zoals Kubota, Giant, Bomag, Norcar en Hamevac. Daarnaast zijn we dealer van aanbouwdelen van Cangini, Kinshofer, Epiroc, Heuss en Zijtveld.

Natuurlijk kunt u ook een graafmachine of minigraver huren bij Verkooyen Verhuur. Bij Verkooyen huurt u een minigraver, mobiele graafmachine of aanbouwdeel voor al uw werkzaamheden. Ideaal wanneer u een machine slechts voor beperkte tijd nodig heeft. Daarnaast is Verkooyen Machines het adres voor het onderhoud, keuringen en eventueel reparaties aan uw minigraver of mini-shovel.

Categorie Golfkarren
Merk Clubcar
Model Precendent Golfcar
Bouwjaar 2015
Draaiuren 1.720
Referentie VK7361
Hoogte 1.750 mm
Breedte 1.200 mm
Lengte 2.300 mm
Kleur Groen

Vergelijkbare advertenties