Optimas Probst Optimas

  • Optimas Probst Optimas
  • Categorie: Asfalteermachines
  • Bouwjaar: 2023
Prijs op aanvraag

Type: Bestratingsmachine
Constructiejaar: 2023
Toepassingsgebied: Grondverzet
Schade: schadevrij

HUUR/ KOOP of LEASE van de PROBST of Optimas LEGKLEM

De HVZ uni 2 is door ontwikkeld en de volgende voordelen op zijn voorganger de HVZ uni. Hoogwaardige materialen en een innovatief ontwerp hebben de HVZ-UNI-II lichter gemaakt tot 220 kg. De hoofdklemarm kan veel gemakkelijker worden versteld via een spindel met geïntegreerde veerconstructie in plaats van de vorige kettingcentreringsmethode. Aanzienlijk verhoogde klemkracht voor probleemloze verplaatsing van niet maatvaste straatstenen 3 x groter dan bij de HVZ-UNI. Nieuwe ophanging – zodat de klem rustiger en korter aan de machine hangt.Met de Probst. legklem is het mogelijk om de meest voorkomende aangeleverde machinale pakketten te verwerken. Zowel gebakken als beton klinkers kunnen verwerkt worden.


Optimas introduceerde in 2020 een vernieuwde machinale klem
Een nieuwe constructie zorgt voor meer kracht bij het aandrukken en verplaatsen van de stenen. Straatstenen kunnen tot aan de zijwanden worden gelegd
De bestratingsklem Multi 6 is oneindig variabel met een paar handbewegingen en zonder speciaal gereedschap op alle steenformaten, steenlagen en steendiktes instelbaar.

De Schans BV biedt u koop, lease en huur van diverse Knikmopsen tot 2,5 ton en de aanbouwdelen hiervan. Zo beschikken we over een verhuurvloot van ca. 50 machines en honderden aanbouwdelen. En u kunt zelfs gebruikt materiaal leasen!

Bij aanschaf van en Knikmops is vrijwel alle inruil mogelijk, denk aan: natuurlijk Knikmops, maar ook AFA,Agrione, Amman, Atlas, Avant, Bobcat, Boy, Case, Eurotrac, Fiori, Gehl, Giant, Job-Mann, Kramer, Kubota, Multione, Mustang, Norcar, Quappen, Schaffer, Sherpa, Striegel, Tuchel, Volvo, Wacker, Weidemann, Zettelmeijer

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte, of van een kosteloze demo.

Bent u geinteresseerd geraakt of heeft u vragen, neem dan gerust contact op
info@deschansbv.nl
073 599 17 50

Categorie Asfalteermachines
Merk Optimas
Model Probst Optimas
Bouwjaar 2023

Vergelijkbare advertenties